Ria-Ria... magyarfoci

A magyar foci mindennapjait vesszük górcső alá. Vigyázat, itt a valóság olvasható!

Friss topikok

Címkék

Archívum

A magyar foci mindennapjai

2013.10.21. 16:06 Ötös5

A pápai mágus

Az NB1 11. fordulója sajnos nem hozott minőségi áttörést a magyar futballban, viszont sok edző a meccset követő nyilatkozatában reagált a holland-magyar válogatott meccsen történtekre, valamint az azt követő megnyilvánulásokra.


Most csak a számunkra legérdekesebb véleménnyel foglalkozunk, méghozzá Tóth Bálintéval, aki - ha valaki esetleg nem tudná - a Pápa jelenlegi szakvezetője.

Tóth mester a következő mondattal zárta az MTK elleni, hazai pályán, 2-0-ra elveszített meccset követő nyilatkozatát: "Talán el kell olvasnom némi szakirodalmat, mert a magyar labdarúgásban most mindenki nagyon okos, csak mi, edzők vagyunk hülyék".

Nos mit tehetünk ehhez hozzá? Mondjuk azt, hogy ne olvasson egy edző szakirodalmat? Netán lebeszéljük a borzasztóan nívós NB1 9. helyezettjének trénerét, a www.footballranking.com szerint a világ 1464. legjobb csapatának edzőjét arról, hogy pallérozza a tudását? Még, mindezen eredmények után?

U.I.: A fent említett ranglistán a Pápa a jelenleg másodosztályú Siófokot követi és a zimbabwei Njube Sundownst előzi meg (szoros a verseny, mert azonosak a pontszámaik).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://riaria.blog.hu/api/trackback/id/tr15590027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása